Vereniging Eigen Huis zoekt

Allround zelfstandig bouwkundig inspecteurs 

Wie zijn wij?
Eigen Huis Bouwkundig Advies (EHBA) is de keuringsorganisatie van Vereniging Eigen Huis. Om elk lid van Vereniging Eigen Huis een keuring te kunnen garanderen, bemiddelen wij deze keuringen in een landelijk dekkend netwerk van zelfstandige inspecteurs, aangesloten bij EHBA. De keuringen die we uitvoeren zijn opleveringen, bouwtechnische keuringen (bestaande bouw), oplevering van algemene ruimten (OAR) en meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP).

Als zelfstandig bouwkundig inspecteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van keuringen in opdracht van de leden van Vereniging Eigen Huis. In eerste instantie zul je starten met de oplevering of bouwtechnische keuring, afhankelijk van je expertise. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je beide keuringssoorten kunt uitvoeren. Daaropvolgend en in overleg kan gekeken worden naar het uitvoeren van OAR’s en MJOP’s.

Bouwkundigen die voor Vereniging Eigen Huis keuringen uitvoeren, worden middels een praktijkopleiding opgeleid tot inspecteur. Hierbij worden de kneepjes van het inspecteren geleerd, evenals het gebruik van onze keuringsapplicatie. Dit gebeurt stapsgewijs en per keuringssoort. 

Wie ben jij?
Een bouwkundig expert die vanuit passie, onafhankelijkheid en deskundigheid onze leden voorziet van een kwalitatief hoogstaand keuringsadvies. Een klantgerichte, enthousiaste en communicatief vaardige inspecteur die als ambassadeur optreedt voor Vereniging Eigen Huis.

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen op basis van relevante werkervaring en bouwkundige opleiding. In het kader van de opleveringskeuring is (parate) kennis van het bouwbesluit noodzakelijk.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein;
  • Een prima bemiddelingsservice tegen goede condities;
  • Een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Je bent beschikbaar voor minimaal 2-3 dagen per week, waarbij je op freelance basis wisselend wordt ingedeeld op basis van het aantal aanvragen. De keuringen kunnen binnen een straal van ca. 80 km vanaf je woonplaats worden ingepland.

Op dit moment zoeken we vooral inspecteurs in de regio’s Eindhoven en Zeeland (Zeeuws Vlaanderen, Walcheren en Zuid Beveland).
Daarnaast zoeken we ook bouwkundigen in de regio’s Utrecht, Harderwijk, Zwolle, Arnhem, Amersfoort, Nijmegen, Den Bosch, Hoogeveen en Bergen op Zoom/Roosendaal.

Enthousiast?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met EHBA via telefoonnummer (033) 450 74 00. Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan onderstaand op de button "Direct solliciteren".