Zelfstandig ondernemende hypotheekadviseur(s) Beeldadvies (advies op afstand)


Eigen Huis Hypotheekadvies B.V. is de hypotheekadvies organisatie van Vereniging Eigen Huis. Vereniging Eigen Huis is met 800.000 leden de op één na grootste consumentenorganisatie van Nederland en de enige partij die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Om elk lid van Vereniging Eigen Huis een gedegen hypotheekadvies te kunnen garanderen is Eigen Huis Hypotheekadvies op zoek naar ondernemende hypotheekadviseurs in de vorm van aangesloten ondernemingen om zo een landelijk netwerk te realiseren. Het belang van onze huidige en toekomstige leden staat altijd centraal. De positionering van de hypotheekadvies is in lijn met het beleid en imago van onze organisatie: betrouwbaar, kritisch, onafhankelijk en integer.

Als zelfstandig aangesloten ondernemer ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hypotheekadviezen. De afwikkeling en passering van de hypotheek (na bindend aanbod) is de verantwoordelijkheid van onze binnendienst (verwerking dossier en communicatie) alsmede de nazorg. Je onderhoudt nauwe contacten met de binnendienst. 

Wie ben jij?
Een hypotheekexpert die vanuit een grote passie voor het vak het graag anders en beter wil doen dan andere hypotheekadviseurs. Een specialist die zich goed kan inleven in de wensen en behoeften van het lid of de klant. Een klantgerichte, enthousiaste en overtuigende adviseur met een kritische houding die een lid of de klant mee kan nemen in zijn verhaal en als ambassadeur optreedt voor Vereniging Eigen Huis. 

Je beschikt over HBO werk– en denkniveau en je hebt PE Plus Adviseur Hypothecair Krediet afgerond. Daarnaast heb je relevante werkervaring binnen het aandachtsgebied hypotheekadvies en adviseren van lid of klant op afstand. Ervaring met Findesk is een pre.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Eigen Huis Hypotheekadvies biedt je uitstekende hypotheekafspraken tegen goede condities. Jouw flexibiliteit bepaalt je succes.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Christos Anastassiadis, Teammanager Hypothecaire Zaken via (06)5029 28 85 of c.anastassiadis@eigenhuis.nl. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande button.