Zelfstandig ondernemende Hypotheekadviseur (ZZP) voor regio Sittard

Om elk lid van Vereniging Eigen Huis een gedegen hypotheekadvies te kunnen garanderen is Eigen Huis Geldzaken op zoek naar ondernemende hypotheekadviseurs in de vorm van aangesloten ondernemingen (ZZP) om zo een landelijk netwerk te realiseren. Het belang van onze huidige en toekomstige leden staat altijd centraal. De positionering van het hypotheekadvies is in lijn met het beleid en imago van onze organisatie: betrouwbaar, kritisch, onafhankelijk en integer.

Als zelfstandig aangesloten ondernemer ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hypotheekadviezen. De afwikkeling en passering van de hypotheek (na bindend aanbod) is de verantwoordelijkheid van onze binnendienst (verwerking dossier en communicatie) alsmede de nazorg. Je onderhoudt nauwe contacten met de binnendienst. 

Wie ben jij?
Een hypotheekexpert die vanuit een grote passie voor het vak het graag anders en beter wil doen dan andere hypotheekadviseurs. Een specialist die zich goed kan inleven in de wensen en behoeften van het lid of de klant. Een klantgerichte, enthousiaste en overtuigende adviseur met een kritische houding die een lid of de klant mee kan nemen in zijn verhaal en als ambassadeur optreedt voor Vereniging Eigen Huis. 

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt PE Plus Adviseur Hypothecair Krediet afgerond. Daarnaast heb je relevante werkervaring binnen het aandachtsgebied hypotheekadvies. Ervaring met Findesk is een pre.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Eigen Huis Geldzaken biedt je uitstekende hypotheekafspraken tegen goede condities. Jouw flexibiliteit bepaalt je succes.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Christos Anastassiadis, manager Hypothecaire Zaken, via 06 50 29 28 85 of c.anastassiadis@eigenhuis.nl. Direct solliciteren? Klik op onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij?
Eigen Huis Geldzaken B.V. is de hypotheekadvies organisatie van Vereniging Eigen Huis. Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. 

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.   

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Christos Anastassiadis, manager buitendienst, via 06 50 29 28 85 of c.anastassiadis@eigenhuis.nl. Direct solliciteren? Klik op onderstaande button.