Vereniging Eigen Huis zoekt een

HR Stage (32 - 40 uur)

HR-stage 

 
Wil je de eerste stappen in je carrière zetten en ervaring opdoen bij een onafhankelijke consumentenorganisatie met meer dan 800.000 leden? Dat is mogelijk! Een stage bij Vereniging Eigen Huis biedt je de kans om je theoretische kennis direct in de praktijk toe te passen en tegelijkertijd jezelf persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. 

Functie 

32-40 uur 
Amersfoort 
HBO 

Wat ga je doen? 

Je maakt deel uit van een informeel en enthousiast HR-team dat bestaat uit een HR-manager, HR-adviseur en twee HR-medewerkers. Dit team heeft regelmatig stagiairs begeleid. Als stagiair rapporteer je aan de HR-adviseur. Tijdens je stage word je meegenomen binnen het HR-vak: 

Je ondersteunt de HR-adviseur bij diverse HR onderwerpen en operationele werkzaamheden, onder andere op het gebied van verzuim en recruitment. 

Je denkt mee over het beleid en de processen, zoals veranderingen in wet en regelgevingen en het doorvoeren van deze veranderingen in de organisatie. 

Verschillende HR-projecten, zoals het medewerkerstevredenheidsonderzoek en de herinrichting van het AFAS systeem. 

 

Wat krijg je ervoor terug? 

Een stage waarin je op alle fronten van het HR-vak mag meekijken en leren! Je wordt onderdeel van het HR- team. Binnen het team en in de organisatie heerst een fijne, informele werksfeer met collega’s die altijd klaar staan om je te helpen. Wat kun je nog meer verwachten? 

Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand bij een werkweek van 40 uur; 

Reiskostenvergoeding indien er geen gebruik gemaakt kan worden van het studenten OV; 

Eén betaalde verlofdag per maand.  

 

Wie ben jij? 

Jij bent een tweede of derdejaars HBO student in de richting van HRM/P&O. Je bent op zoek naar een onderzoeksstage per september 2024 in Amersfoort en omgeving, voor de duur van 5 maanden of langer en wil je kennis in de praktijk brengen. Zelfstandig werken gaat je goed af en je maakt gemakkelijk contact met mensen. Secuur werken voor jou is geen probleem. Je bent flexibel en wilt veel uit je stage halen.  

 

Acties