Bij ons werken

"Met ruim 200 collega's stellen wij misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. We zijn een informele organisatie en vinden het belangrijk dat collega's elkaar kennen en de samenwerking met elkaar opzoeken. Op deze manier maken we ons samen sterk voor hetzelfde doel: het behartigen van de belangen van huiseigenaren. Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag door middel van het volgen van opleidingen, trainingen of seminars. Maar ook in ons eigen huis nodigen we regelmatig interessante sprekers uit of verzorgen we afdelingsoverstijgende opleidingen. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus onze leden. Bovenal zijn we resultaatgericht en maken we ons hard voor het behalen van de organisatiedoelstellingen. We bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving in een recentelijk gerestyled pand, met leuke collega's en goede arbeidsvoorwaarden. "

Chantal Lammers - Manager HR

 

Vacatures

Persoonlijk, Alert en Doortastend, deze eigenschappen zitten in ons DNA. Herken jij jezelf hierin? Kijk dan snel bij onze vacatures. Wie weet zijn we op zoek naar jou!

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: 

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@eigenhuis.nl. 

Sollicitatieprocedure 
Lijkt het je leuk om bij Vereniging Eigen Huis te werken en heb je een interessante vacature gezien? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Onze sollicitatieprocedure werkt als volgt: 

1. Solliciteren 
Ga naar de vacature van je voorkeur op deze site. Klik op de button ‘solliciteren’ om aan de slag te gaan. Je doorloopt de volgende stappen: 
• Online sollicitatieformulier invullen; 
• Cv en motivatie toevoegen; 
• Sollicitatie insturen. 

2. Selectie 
We streven ernaar om je zo snel mogelijk na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen op gesprek. De desbetreffende manager en HR selecteren de kandidaten die het meest voldoen aan het gewenste profiel.  

3. Gesprekken 
Mag je op gesprek komen dan ontvang je telefonisch of per e-mail een uitnodiging. Word je niet uitgenodigd, dan ontvang je hiervan een e-mail. We vernietigen je sollicitatie na afronding van de procedure.  
De gespreksrondes bestaan uit twee gesprekken, waarin je kennismaakt met meerdere collega’s. Het eerste gesprek dient als wederzijdse kennismaking: wie ben jij, wat kan en wat wil jij en natuurlijk wie zijn wij en waarnaar zijn wij op zoek. Indien uit het eerste gesprek een mogelijke match van beide kanten blijkt, nodigen we je uit voor het tweede gesprek. Hierin leren wij je graag nog beter kennen om de match met onze vacature goed te kunnen maken.  

4. Indiensttreding 
Als er van beide kanten een match is, nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek en verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega bij Vereniging Eigen Huis!  

5. Pre-employment Screening (PES) 
Vereniging Eigen Huis vindt het heel belangrijk dat de persoonsgegevens van haar leden worden beschermd. Aangezien iedereen binnen VEH in aanraking komt met de persoonsgegevens van de leden toetsen wij nieuwe medewerkers vooraf op betrouwbaarheid en integriteit. Daarom is een PES een onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Hoe gaat dit in zijn werk? 
Zodra je de arbeidsovereenkomst ontvangt, verstrekken we jou een inlog waarmee je digitaal toestemming geeft voor de PES. Vervolgens kun je online de gevraagde stukken aanleveren, waarna deze door een externe partij gecheckt worden. We vragen je om: 

  • Een integriteitsverklaring in te vullen; 
  • Een VOG aan te vragen; 
  • Referenten op te geven bij werkgevers (van de afgelopen 5 jaar); 
  • Een kopie van je ID-bewijs en een uittreksel van het diplomaregister aan te leveren.

Zijn er vanuit jouw screening geen bezwaren gebleken, dan treed je bij ons in dienst.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!